Toimitusehdot

Verkkokaupan ostosten toimitusehdot lyhyesti

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, pois lukien mittatilaustuotteet.

2. Tuotteella, jota löytyy varastosta toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Suokon asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai puhelimitse 050 420 4880 (ma - pe 10.30 - 18.00, la 10.30 - 15.00).

4. Suokko ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Suokon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, epidemiasta tai pandemiasta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suokko.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Varastotuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 1 - 4 työpäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika on useasti 5 - 15 työpäivää. Toimitusaika tilaustuotteille voi kuitenkin olla tätä huomattavasti pidempi ja tuoteryhmäkohtainen tilausaika ilmoitetaan tuotesivulla. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. 

2. Toimitus- ja maksutavat

Tutustu tarkemmin toimitustapoihin ja -hintoihin.

Tutustu tarkemmin maksutapoihin.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Esimerkiksi sormus, joka on tilattu määrätyssä koossa tai tuote, johon on tehty asiakkaan pyynnöstä kaiverrus, ei ole palautuskelpoinen.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

  4. Reklamaatiot

  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai soittamalla 050 420 4880.

  5. Tilauksen peruminen

  Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai soittamalla 050 420 4880. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Suokko.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

  6. Yhteystiedot

  Suokko
  Tuomiokirkonkatu 17
  33100 TAMPERE

  Puh. 050 420 4880
  Sähköposti: asiakaspalvelu(at)suokko.fi

  Y-tunnus 1020952-9