ARK 10.30-18.00 | LA 10.30-15.00

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tietosuojakäytäntö

1. MILLAISIA TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?
Keräämme käyttäjästä tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 3 kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käyttötarkoitus määrittää minkälaista tietoa käyttäjästä kerätään missäkin tilanteessa.

Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Digitaalisen tilin edellyttämät rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus
  • Asiakassuhdetta koskevat tiedot asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot
  • Käyttäjän antamat profilointi- ja kiinnostustiedot
  • Luvat ja suostumukset
  • Kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedot
  • Muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Palveluiden käytöstä havainnoidut tiedot:

  • Palvelun ominaisuuksien käyttö- ja selaustiedot, mainokset jotka on näytetty sekä tiedot mainosten klikkaamisesta.
  • Laitteen malli, yksilöllinen laite- ja/tai evästetunniste, tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain, sovellus), selaimen versio, IP-osoite, istuntotunniste, istunnon aika ja kesto sekä näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä.
  • Havainnoidun, ei kirjautuneen, käyttäjän tunnisteena on tyypillisesti eväste tai muu vastaava tunniste.
  • Sijaintitiedot, kuten GPS:n tai WLAN-yhteyspisteiden tai matkapuhelinverkon tukiasemien avulla lasketut koordinaatit, mikäli käyttäjä on tätä varten antanut nimenomaisen luvan.
  • Muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

2. MISTÄ LÄHTEISTÄ TIETONI KERÄTÄÄN?
Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä taikka myöhemmin asiakkuuden aikana. Jäljempänä kuvattujen tekniikoiden avulla voimme myös kerätä havainnoitua tietoa siitä, miten käyttäjä käyttää palveluitamme.

 

3. MIHIN TARKOITUKSEEN HENKILÖTIETOJANI KERÄTÄÄN?
Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin, pääsääntöisesti seuraaviin:

  • kokemuksesi personalisointiin ja yksilöllisten tarpeidesi täyttämiseen
  • mukautetun mainossisällön tarjoamiseen
  • sivustomme kehittämiseen
  • asiakaspalvelun ja tukitarpeidesi kehittämiseen
  • sähköpostiyhteydenottoihin
  • kilpailun, kampanjan tai kyselyn hallinnointiin.

4. VERKKOKAUPAN TIETOSUOJA
Omistamme yksin tällä sivustolla kerätyt tiedot. Tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ei myydä, vaihdeta, siirretä tai anneta millekään muulle yritykselle mistään syystä ilman suostumustasi, pois lukien pyynnön tai tapahtuman suorittamiseen, kuten tilauksen toimittamiseen, vaadittavat tiedot. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

Käsittelemme käyttäjän antamia tietoja, joiden perusteella asiakas voidaan tunnistaa (kuten profiili ja yhteystietoja) sekä palvelun käytöstä havainnoituja ja johdettuja tietoja erillisissä tietokannoissa. Säilytämme palveluiden käytöstä havainnoituja ja johdettuja tietoja aina siten, että käyttäjää ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti.

5. KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?
Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä kohdassa 3 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

6. SHOPIFY
Myymäläämme isännöi Shopify Inc., joka tarjoaa meille verkossa sähköisen kaupankäyntialustan, minkä avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme. Tiedot tallennetaan Shopifyn tallennustilaan, tietokantoihin ja Shopify-sovellukseen. Tallennetut tiedot säilytetään turvallisella palomuurisuojatulla palvelimella.

Maksaminen
Käyttäessäsi suoraa maksuyhdyskäytävää maksun suorittamiseen, Shopify tallentaa luottokortin tiedot. Tiedot salataan Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI-DSS) mukaisesti. Ostotapahtuman tiedot tallennetaan ainoastaan niin pitkäksi aikaa kuin on tarpeen ostotapahtuman viimeistelemiseksi. Kun osto on viimeistelty, maksutapahtuman tiedot poistetaan.

Kaikki suorat maksuyhdyskäytävät noudattavat PCI Security Standards Councilin (joka hallinnoi PCI-DSS:ia) asettamia normeja. PCI Security Standards Council on mm. Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin yhteistyöelin.

PCI-DSS -vaatimukset auttavat meitä ja palveluntarjoajiamme varmistamaan maksukorttitietojen turvallisen käsittelyn myymälässämme ja maksuprosessin aikana.

Lisätietoja (ainoastaan englanniksi): Shopifyn palveluehdot ja Shopifyn tietosuojakäytäntö.


7. KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJANI?
Kultasepänliike Suokon henkilökunta voi käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen, ja muuten siten, että henkilötietojen käsittely tapahtuu tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Luovutamme tietoja kolmansille ainoastaan kohdassa 4 esitellyissä tapauksissa.


8. LUOVUTETAANKO HENKILÖTIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?
Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.


9.TIETOJEN SUOJAAMINEN
Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan.

Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.


10. KÄYTETÄÄNKÖ SIVUSTOLLAMME EVÄSTEITÄ JA MITÄ NE OVAT
Kyllä. Evästeemme helpottavat sivuston käytettävyyttä ja uudelleen sivustoa käyttävien tunnistamista. Lisäksi evästeet parantavat käyttäjän käyttökokemusta seuraamalla ja tarjoamalla käyttäjää kiinnostavaa sisältöä. Tämä evästeiden käyttö ei liity kuitenkaan mitenkään sivustomme tunnistamisen mahdollistaviin tietoihin.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.


11. TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta tarjotaksemme tietoja ja päivityksiä tilaukseesi, satunnaisiin yrityksen uutisiin, sinua mahdollisesti kiinnostaviin tuotetietoihin jne. liittyen. Jos haluat milloin tahansa päättää sähköpostiviestien vastaanottamisen, voit hyödyntää kunkin sähköpostiviestin lopussa olevia yksityiskohtaisia peruutusohjeita.


12. MILLAISIA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON?
Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen. Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla käyttäjämme voivat vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

Tietojen tarkastaminen
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Käyttäjä voi päivittää antamiaan perustietoja myös kirjautumalla omalle asiakastililleen sivustollamme.

Suostumus sijaintitietojen käyttöön
Käyttäjä voi antaa suostumuksensa sijaintitietojen käyttöön päätelaitteen ja sovelluksen asetuksista. Asetusten avulla käyttäjä voi myös peruuttaa antamansa suostumuksen milloin tahansa.


13. SUOSTUMUS
Käyttämällä sivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön.


14. VOIDAANKO TÄTÄ TIETOSUOJALAUSEKETTA MUUTTAA?
Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.


15. MIHIN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ?
Mikäli haluat nähdä, korjata, muuttaa tai poistaa hallussamme olevia henkilötietoja, tai kaipaat lisätietoja tietosuojakäytäntöömme liittyen, ota kirjallisesti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[at]suokko.fi, tai kirjeitse osoitteeseen:

Kultasepänliike Suokko
PL 448 
33101 Tampere 
Finland

Normaalihinnasto

KULTA

24K* 25,23 €/g 18K 17,15 €/g
23K 23,23 €/g 14K 12,54 €/g
22K 21,97 €/g 10K 7,06 €/g
21K 20,74 €/g 9K 5,75 €/g
20K 18,49 €/g 8K 4,49 €/g