Alina Voronkova Suokon Emma-sormus sormessa.

Alina Voronkova testasi sormuspalvelua

Vieraskynä Miss Suomi Alina Voronkova. Jutun alkuperäisjulkaisu Trendi-lehdessä 3/2021.

Kultasepänliike Suokon mittasormuspalvelu ja laboratoriotimantit tekevät sormuksen hankkimisesta sekä helppoa että aiempaa eettisempää ja edullisempaa. Miss Suomenakin tutuksi tullut yrittäjä Alina Voronkova pääsi testaamaan Suokon palvelua ja ihastui vaivattomuuteen ja hyvään valikoimaan.

Alinalle Suokon mittasormuspalvelun kokeileminen sattui sopivaan hetkeen, kihlasormus löytyy jo sormesta ja vihkisormuksen etsintä on alkamassa.
– Kauniit korut kyllä hivelevät muutenkin silmääni ja timantithan ovat tytön parhaita ystäviä, Alina naurahtaa.
Alinalle iloinen yllätys oli erityisesti mittasormuspalvelu. Suokolta lähetetään oman kokoarvion ympäriltä useita erikokoisia testisormuksia, joita voi testata arjessa.
– Tämä auttaa todella paljon hahmottamaan todellista kokoa, esimerkiksi kihlasormukseni kanssa päädyin vähän liian isoon sormukseen, Alina kertoo.
Alinalle tuotti ahaa-elämyksen se, miten paljon esimerkiksi sormuksen rungon paksuus vaikuttaa sormuksen istuvuuteen. Hän toteaakin, että mittasormuspalvelu auttaa asioissa, joita ei tule itse ajatelleeksi.
– Kun eri kokoja pääsi testaamaan päivän mittaan, ymmärsi, miten napakasti sormuksen tulee istua.Omaan tyyliin sopivan sormuksen metsästystä

Kun koko on valittu, voi sormuksen tilata Suokon verkkosivuilta. Alina kiittää laajaa ja selkeästi jaoteltua valikoimaa, josta hän päätyi valitsemaan Emman, jossa timantteja on sekä rungossa että kruunussa. Hän kokee sen sopivan omaan tyyliinsä täydellisesti.
– Malli on aika klassinen timanttisormus. Halusin näyttävyyttä ja sormuksen, joka kerää kunnolla valoa. Muotoilussa on kuitenkin huomioitu myös käytännöllisyys. Olen itse aika ikiliikkuja, enkä halua, että sormus jää kiinni mihinkään, hän kertoo.
Sormuksessa on käytetty Suokko Man Made -laboratoriotimantteja, jotka ovat eettisesti ja vastuullisesti valmistettuja. Ulkonäöltään ne ovat yhtä upeita kuin tavalliset timantit – ja sellaisen valitsemalla saa samalla rahalla suuremman kiven.
– Laboratoriotimantit eivät olleet minulle ennestään tuttuja ja kyllä kieltämättä yllätti, että ulkonäöstä eroa ei huomaa mitenkään, Alina mainitsee.
Suokon palveluun helppoutta tuo myös verkkotilaus ja toimitus postitse. Koko prosessin voi siis hoitaa turvallisesti etänä.
– Tämä on kyllä tehty asiakkaan kannalta todella helpoksi, Alina summaa.

35 kommenttia

Upea sormus! Näyttää mahtavalta!

Pricebye

Wau! Aivan upea sormus. Itse pidän persoonallisista koruista ja pyrinkin aina etsimään hyvin persoonallisia oman näköisiäni koruja esimerkiksi erikoisella kiven muodolla tai värillä. Kauniin mallinen tuo tilaamasi sormus 😍

Karoliina

Vaikuttaa mahtavalta palvelulta!

P.T.

Vaikuttaapa kätevältä palvelulta! 👌🏼

Venla

Suokon sormukset ovat kyllä kauniita! Täytyykin tutustua vielä tarkemmin😊

Soila

Kirjoita kommentti

Huomioithan että kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisemista.