MA-TO 10.30 - 18.00 | PE 10.30 - 17.00
LA AJANVARAUKSELLA

Kultasepänliike Suokko

Alennushuijareita liikkeellä

Lily sormus Suokko Timanttikorut

Kulta-alaa vaivaa säännöllisin väliajoin toistuvat hintamielikuvaa ja luottamusta rapauttavat alennusmyynnit. Erityisen selvästi alennuksella myynti nousee esille vuosittaisilla häämessuilla, jolloin hääparille tarjotaan vihkisormuksista suurimpia alennuksia.

Vaikka hintojen pumppaus ylös ja alas on laitonta markkinointia, asiakaskunta osaa odottaa alennusmyyntejä. Facebook hääryhmissä keskustelijat vaihtavat tietoja kauppojen alennusmyynneistä vihjatakseen edullisista ostosmahdollisuuksista.

Alamme on epäonnistunut kitkemään tällaiset alennusmyynnit markkinoilta. Meillä ei ole kattojärjestöä, joka kieltäisi jäseniltään epärehellisen alennushintojen markkinoinnin. Kilpailu- ja kuluttajavirasto ei jaksa paneutua pienen alan kummallisuuksiin. Kilpailijatkaan eivät enää raportoi viranomaisille toisiaan, ennemminkin kaikki kilpaa alentavat hintojaan verkkokaupoissaan prosentin alle kilpailijan 25 % alennuksen.

Miten voit luotettavasti tietää mikä hinta on se oikea hinta tuotteelle? Merkkituote on helppo Googlata tuotenumeron perusteella, osta sieltä mistä se on halvimmalla myynnissä. Tässä tulee kuitenkin ansa vastaan, merkkituotteen hinnassa voi olla laskettu reilusti ylihintaa ja alennusvara tekee tuotteesta alennuksen jälkeen normaalihintaisen. Tarkista valmistajan sivuilta tuotteen suositeltu myyntihinta. Vertaa sitä hintaa toisen valmistajan samankaltaiseen tuotteeseen ja näet nopeasti onko tuote jo alun perin hinnoiteltu alennusta ajatellen. Suomalainen alkuperä ei ole tässä asiassa luotettavuuden tae, pikemminkin päinvastoin.

Meillä Suokolla emme myy Suokko Timanttikoruja, eli käytännössä timanttisormuksiamme, koskaan alennuksella. Hintamme on samat verkkokaupassa ja myymälässä. Voit huoletta ostaa sormuksemme verkkokaupastamme, saat tinkimättä aina parhaan ja varmasti kilpailykykyisen hinnan. Alennusmyyntejä ei meillä ole tulossa, ei edes häämessujen aikaan. Kuka sitten on otsikon mukainen alennushuijari? Ainakin tämä kuvassa oleva alennuskoodikauppiaan mainos on täyttä huijausta.  Kuvakaappauksen meidän nimissämme tehdystä alennuskoodista lähetti meille asiakkaamme WhatsAppissa ja katsoimme sitä täällä aika hämmästyneenä. Klikkien toivossa tämä alennuskoodikauppias käyttää meidän nimeämme edistääkseen omaa liiketoimintaansa.

Rakas lukija ja asiakkaamme, toivon sinun voivan luottaa kohtuullisen edullisiin hintoihimme niin vahvasti, ettet ajattele meidän houkuttelevan sinua ostoksille alennuksilla. Hintamme on aina reilusti esillä verkkokaupassamme. Seuraamme raaka-ainekustannuksia tiiviisti ja hintamme elää markkinatilanteen mukaan. Meille laatu, muotoilu ja oikea, aina ajantasainen ja veitsenterävän edullinen hinnoittelu, on liiketoimintamme perusta.


Iiro

0 Kommenttia

Jätä vastaus